1 Läs mer >>
Detta är alltså en relativt ny kompis. Han heter Sune och han var väldigt pysslig att få ihop men efter många om och men kunde han tillochmed stå upp helt själv.
Jag är väldigt stolt över min Sune, blev faktiskt riktigt nöjd.
Han är fin han.


Sune

1 Läs mer >>
Detta är en mycket gammal vän till mig, hälsa. Den här snubben har nog varit med since ever, iallafall sen jag först började virka amigurumi på dethär sättet. En av mina första alltså, prestigefyllt.

 
~Hoppas alla har en bra dag, det har jag~

kompis

0 Läs mer >>
Satt för ett tag sen med dehär små filurerna, nu när jag tror att jag är färdig vet jag inte vad jag ska göra med det... Har funderat på att rama in den men det känns lite fjantigt eftersom den är så liten, kanske borde jag fortsätta och göra ännu fler..? om jag bara hade tid, hmm

1-up

1 Läs mer >>
Började för ett tag sen på ännu ett nytt projekt, att jag aldrig kan avsluta det jag håller på med! 
Exakt vad dethär ska bli och hur det kommer se ut vill jag inte avslöja, ni får kolla bilderna och gissa!
Hoppas jag får tid till virkandet snart igen, allför mycket tid går till annat, vara i skolan, dansa, plugga och träffa människor, leva livet helt enkelt. 

lapptäcke

0 Läs mer >>
Dessa sötnosar är så lyckliga tillsammans, tänk om livet vore som deras fairy tale. De kommer alltid vara tillsammans och de passar så bra ihop, ser ni? Jag hoppas att familjen får en tillökning av små sköldpaddsbebisar inom en snar framtid.

Happily ever after   
 

sköldisar

0 Läs mer >>
Hittade en gammal kompis som inte har fått se dagsljus på väldigt länge. Minns inte när jag gjorde denhär lillkillen men tänkte att han kunde få synas lite på bloggen iallafall. Säg hej!
 
 
 
 
 
 

alien

0 Läs mer >>
Titta vad jag hittade! Jag har alltid hållit på med saker som dessa, men att jag hittar såhär gamla grejer... Kan knappt minnas den ju! Kollar man längst ner i hörnet hittar man till och med ett årtal, 2003. Hur liten var jag inte då? 6 ynka år! Jag gjorde alltså denhär när jag var 6 år, herregud.
 


 
 
 

korsstygn

0 Läs mer >>
Gammalt projekt som aldrig blir färdigt, minns inte ens när jag började med det men större ska det bli. Håller faktiskt på med ytterligare ett tiotal rutor, får se till att lägga upp en mer uppdaterad bild snart! En "ruta" tar ca. 30-40 minuter, räkna ut hur många timmar jag sammanlagt suttit med detta!
 
 
Svar: en evighet.
 

mormorsrutor